Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Halzer Györgyi: Díszítőművészeti mintakönyv 7.
Szerencse, áldás, jókívánság - Válogatás a világ díszítő motívumaiból

A világ művészetében a szakrális, a mágikus és okkult témák népszerűségéhez semmi sem hasonlítható. A tudat kialakulásának kezdetétől ösztönzi az emberiség fejlődését. A mágikus szimbólumok használata emlékeztet arra, hogy vannak dolgok amiket nem láthatunk, nem tapinthatunk, teljes egészében meg nem érthetünk, mégis léteznek. A képekhez és tárgyakhoz köthető formamágia felruház azzal az érzéssel, hogy valamiféle irányító hatást magunk is tudunk gyakorolni a világra, az események menetére és nemcsak kétségbeesetten sodródunk a létben. Felidézi bennünk, hogy van hová fordulnunk segítségért, védelemért, vannak felettünk álló magasabb erők és energiák. Életben tartja a reményt, hogy lehetséges többet elérni, megtisztulni, felemelkedni és értékesebbé válni.

A könyvben szöveges magyarázatokkal 60 mintát talál, az égi áldást hozó szakrális szimbólumok, a szerencse-bőség motívumok, a jókívánságokat kifejező kedvező minták és védelmező amulettek témaköreiből. Az eredeti formákat könnyen kezelhető, vonalas, kontúros mintává rajzoltuk át. Így jól felhasználhatók üvegfestéshez, üvegmatrica készítéshez, textil- és selyemfestéshez, cserép és porcellán festéshez, tűzzománc készítéshez, faragáshoz, hímzéshez, gobelin készítéshez, szövéshez, festékkel és ceruzával történő színezéshez.

 

Honlapunkon keresztül a bolti árhoz képest -20% kedvezménnyel vásárolhat.

A megrendelt kiadványokat utánvételes időgarantált postacsomagban továbbítjuk Önhöz, lakcímére vagy munkahelyére. Ennek feladási díja egységesen 1.600,- Ft/csomag, ami a megjelenített kedvezményes értékhez adódik hozzá. Amennyiben a megrendelésének összértéke legalább 10.000,- Ft vagy e feletti, a házhoz szállítás ingyenes.Internetes Ár: 760 Ft
Bolti ár: 950 Ft
Árkedvezmény: 190 Ft
Kiadás: első kiadás
ISBN: 9789638772824
Oldal: 64 oldal
Képek: 70 illusztráció
Kötés,borító: Kartonált, matt fóliázott
Sorozat: Díszítőművészeti mintakönyvek

Kattintásra nagyít, navigáció a képek szélén.
 - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 7.  - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 7.  - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 7.  - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 7.  - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 7.  - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 7.  - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 7.