Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Halzer Györgyi: Díszítőművészeti mintakönyv 8.
Válogatás a világ lepkés és pillangós díszítő motívumaiból

A világ díszítőművészetében a lepkék és a pillangók az ázsiai művészetben fordulnak elő  leggyakrabban. Ennek oka, hogy a halhatatlanság, a határtalan átváltozás, a hosszú életű nők, a szépség, a szeretet és a testi szerelem szimbólumaiként tekintettek rájuk.  Különösen nagy népszerűségre tettek szert a lepke és pillangó ábrázolások Európában és Észak-Amerikában a XXI. században könnyű, légies megjelenésükkel, színpompás változatosságukkal és könnyen felismerhető sziluettjükkel. Remek téma gyermekrajzok, képek, ajándékok, számítógépes grafikák és lakberendezési dekorációk készítéséhez.

Ehhez nyújtunk segítséget a könyvben található több mint 100 darab lepke és pillangó motívummal. Az eredeti mintákat könnyen kezelhető, vonalas, kontúros mintává rajzoltuk át. Így jól felhasználhatók üvegfestéshez, üvegmatrica készítéshez, textil- és selyemfestéshez, cserép és porcelán festéshez, tűzzománc készítéshez, faragáshoz, hímzéshez, gobelin készítéshez, szövéshez, festékkel és ceruzával történő színezéshez.

 

Honlapunkon keresztül a bolti árhoz képest -20% kedvezménnyel vásárolhat.

A megrendelt kiadványokat utánvételes időgarantált postacsomagban továbbítjuk Önhöz, lakcímére vagy munkahelyére. Ennek feladási díja egységesen 1.600,- Ft/csomag, ami a megjelenített kedvezményes értékhez adódik hozzá. Amennyiben a megrendelésének összértéke legalább 10.000,- Ft vagy e feletti, a házhoz szállítás ingyenes.Internetes Ár: 760 Ft
Bolti ár: 950 Ft
Árkedvezmény: 190 Ft
Kiadás: első kiadás
ISBN: 9789638772831
Méret: 21x21cm
Oldal: 64 oldal
Képek: 93 illusztráció
Kötés,borító: Kartonált, matt fóliázott
Sorozat: Díszítőművészeti mintakönyvek

Kattintásra nagyít, navigáció a képek szélén.
 - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 8.  - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 8.  - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 8.  - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 8.  - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 8.  - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 8.  - Halzer Györgyi - Díszítőművészeti mintakönyv 8.

Keresés

Alkotóműhely.hu

Látogassa meg testvéroldalunkat is a www.alkotomuhely.hu címen!
A honlap tartalmából:

- Díszítőművészeti mintakönyvek
- Mandala tanfolyamok
- Rendelhető képek és Mandalák

Mandala kalendár