Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Családi fészek melege

 A Darvas család nevében szeretném megosztani másokkal is élményeinket, tapasztalatainkat, ami az elmúlt másfél évben a Feng Shui-n keresztül gazdagította az életünket.

 Párommal mindketten olvastunk már a térrendezés tudományáról és amikor kilátásba került a lakás vásárlása és berendezése, egyértelmű volt hogy segítséget kérjünk egy profi szakembertől, hogy az új otthonunkban - minden a helyén legyen - már a költözés után.

Mindketten Halzer Dorottyára gondoltunk, akinek az addigi munkáját, mint Feng Shui szakértő, figyelemmel kísértük.

Az első találkozásra már rengeteg kérdést összeírtam, hiszen mindent tudni akartam arról, hogy is lehet tudatosan széppé és harmonikussá varázsolni a teret, ahol élünk.

Ajándék volt számomra és nyugalommal árasztott el, amikor beléptünk Dóra akkori lakásába és nagyon kereknek találtam mindazt amit ott láttam. A színek az anyagok különleges harmóniája igazán kedvemre való volt.

A bensőséges hangulatú beszélgetés kezdetekor egyre jobban nyilvánvalóvá vált számomra, hogy egy közös munka során- hol játékosan, hol elgondolkodtatóan- miként kapunk egy értékes térképet lakásunkhoz (és önmagunk tudatosabb megismeréséhez is).

A helyszíni felmérés után, már kezünkben a sok- sok segédanyaggal (tetszett az átláthatósága, egyszerűsége) indulhatott is a nagy terv.

Volt olyan helyiség aminek a tervezett ("FS" szerinti optimális) színét párom nehezen tudta elfogadni de amint kész lett; nagyon tetszett neki.

Igyekeztünk minél pontosabban követni Dóra tanácsait és nagyon elégedettek vagyunk. Rendszeresen "megállunk", hogy gyönyörködjünk, együtt örüljünk a lakás harmóniájának.

Mind a mai napig tartjuk a kapcsolatot Dórával aki segített, hogy a Feng Shui által a párom üzlete is jövedelmezőbbé, kultúráltabbá váljon.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Dóra segítségét és ajánlani mindazoknak akik fontosnak tartják, hogy életüket és mindennapjaikat tudatosabban, harmonikusabban "egy kis segítséggel" és a folyamatos törekvésükkel éljék meg.

Szeretettel:Ágoston Andrea(29)

Halzer Dorottya
okl. Feng Shui konzultáns-szakíró-tanár
Tel: 06-20-942-7748
www.afengshui.hu
 
< Előző   Következő >