Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Feng Shui a digitális nyomdában újra

 Lóránt Mónika régi ismerőse a Feng Shui Magazin hű olvasóinak, hiszen 2006. elején már olvashattak egy vele készült beszélgetést. Mégis mi az oka, amiért ismét visszatérünk a XVI. kerület egyik legforgalmasabb főútja mellett lévő üzlethelyiségben? Az, hogy még pontosabb képet kaphassunk arról, miként alkalmazható a mindennapok üzleti gyakorlatában a Feng Shui évezredes tudománya.

Részlet a korábbi interjúból:

 

„Az a fő problémám, amellyel a nyitás óta a mai napig folyamatosan küszködöm, hogy bár jóval olcsóbban dolgozunk, mint a hasonló tevékenységet végzők, itt mégis folyton alkudozni akarnak velem az árról vagy azt remélik, hogy ingyen dolgozom. Ennek mi lehet az oka?

 

A legszembetűnőbb, hogy sehol sem látni egyetlen táblát sem, amely közölné a szolgáltatások árát. Így sokakat elrémíthet, hogy pontosan nem tudják mi mennyibe fog kerülni. Másokat pedig, akik már jól ismerik a konkurrencia árait, alkudozásra késztethet ez az állapot. Legfontosabb, hogy jól látható helyre, megfelelő Feng Shui méretezésű formában és színben kerüljenek ki a szolgáltatások tényleges díjai. Távozáskor fedezzük fel a cégtáblán a hatalmas szárnyas angyal figurát. A gazdasági tevékenységet végzők, ha ilyen spirituális szimbólumokat használnak, akkor arra számíthatnak, hogy sokan gondolják majd, hogy az Isten fizesse meg szolgálataikat és ingyenes szolgáltatást várnak el.


Akkor mielőbb hozzálátok ezen változtatásokhoz!”

Ahogy elnézem, valóban megfogadtad a tanácsaimat. Látható mennyi változás történt, mióta a cikk megjelent.
 

Természetesen! Tényleg jelentőséget tulajdonítok a kapott segítségnek, hiszen ezek mindig jelentős eredményeket hoztak az életemben mind anyagi, mind egyéb vonatkozásban. Megfelelő méretben, az életterület számára kedvező színben kitettem valamennyi szolgáltatás árát. Sőt, hatalmas méretben a bejárati ajtóra is kikerült a színes és a fekete-fehér fénymásolás díja is. Így már messziről a buszról vagy az autóból is látható mi mennyibe kerül. Jelentősen emelkedett a másolatok száma, ami ennek a lépésnek is köszönhető. Az a mennyiség, amit korábban egy év alatt másoltattak itt, az jelenleg egy negyedév alatt realizálódik. Valóban látványos javulás!

Továbbá teljesen új cégtáblákat is készíttettem. Immár a szárnyas angyal figurája nélkül. Az otthonunkban megvan mindennek a helye, ám a munkahelyemen beláttam másként érdemes hozzáállni ezekhez a dolgokhoz.

Meglepő, mikor bejön valaki és elmondja, hogy korábban fel sem tűnt neki, hogy itt milyen bolt is van. A cégtábla túl zsúfolt szövege rengeteg embert megzavart. Ma már csak címszavak szerepelnek és ezzel jóval egyértelműbbé vált a tevékenységem jellege. Fénymásolással, névjegykártya készítéssel foglalkozom, továbbá olyan kiadványok, kis szériás dolgok megvalósításával, melyeket hagyományos nyomda nem vállal, de az otthoni minőségnél mégis jobbat szeretnének a megrendelők.

Talán ezt az egyértelműbbé válást a kirakat rendezettebbé tétele is mutatja.

Valóban. Ahogy a gondolataimban is jobban elrendeztem az üzlettel kapcsolatos kérdéseket, sikerült a környezetemben is mindezt megnyilvánítanom.

A kirakat megfelelő életterületén helyeztem el a testvéred, Halzer Györgyi könyveit, illetve az általad írt Feng Shui munkákat is.

Megtiszteltetés volt számomra, hogy én tervezhettem a Feng Shui iskolák titkai borítóját. Továbbá Györgyi Kelták művészete című könyvének grafikai munkáit. A nevemet látni egy több ezer példányban megjelenő könyvön, ez igazi örömet és büszkeséget jelent. Különösen számomra, aki 7-es fém elemű szülöttként a kreatív energiák kibontakoztatásából meríthetek erőt, életkedvet.

Mivel rengetegen érdeklődnek nálam a mandalákról, így Györgyi egy külön polcot állított fel, ahol alkotásaiból közvetlenül vásárolni is tudnak a boltba látogatók. Természetesen, ahogy én is végeztem mandalakészítő tanfolyamot nála, ezt másoknak is ajánlom. Ám, sokaknak nincs erre elegendő idejük, azonban így a készítés helyett tudnak vásárolni is az egyedi termékekből.

Ezek a valóban nagyobb lélegzetvételű módosítások a pár évvel ezelőttihez képest. Azonban még számtalan apróbb dolgot is felfedezhetünk, ha figyelmesen vizsgálódunk.
 

 Tisztán érezhetővé vált számomra, hogy a Feng Shui alkalmazása nem egyszeri dolog. Ezt persze számtalanszor hallottam a tanfolyamodon. Azonban a mindennapokban tud ez valóban tudatosodni, hogy igazából mit is takarnak ezek a szavak. Azóta is folyamatosan alakítom, változtatom az üzletet. Ez egy olyan hosszú folyamat, amelyért naponta tenni kell, vagy legalábbis tudatosan gondolni a szabályok betartására.

Nézzünk meg néhány konkrét dolgot ezek közül!
 

A pulton a megfelelő színű dossziékba helyeztem a betűmintákat, a névjegy kártyák sablonjait. Sőt, még a korábbi spirálfűzést is kicseréltem, mert a fém életterületen a fekete szín nem volt megfelelő.

Az íróasztalom, mely a saját életterületemen helyezkedik el, mindig tiszta. Ügyelek rá, hogy az elintézésre váró ügyek anyagait függőleges helyzetben tároljam, így is serkentve a megoldásukat. Természetesen, nagyon vigyázok a rendre és a tisztaságra ezen a helyen is.

Minden olyan gépet, melyet nem használtam a munkám során, száműztem. És ez is érzékelhetően kedvezőleg hatott a bevétel alakulására. Nagyon ügyelek rá, hogy valóban az vegyen körbe, ami jó és működik, hiszen a Feng Shui alkalmazásába ez is beletartozik. Úgy tudok csak valóban minőségi munkát végezni, ha a használt eszközeim és gépeim is minőségiek.

Rendszeresen végzek tértisztító szertartást, hogy emeljem a rezgésszintet és fenntartsam a nyugalom, a harmónia légkörét. Ez a miliő és a hozzáállás hozza be az üzletbe a megrendelőket és tartja itt őket, hogy visszatérjenek újra, amikor szükségük van ismét a szolgáltatásainkra.

Amiről szintén sokszor esett szó a tanfolyamodon, az az, hogy nem a kínai mütyürkéktól válik harmonikussá és működőképessé egy üzlet vagy egy lakás. Ha alaposan körbenézünk az üzletemben nem találunk semmi ide nem illő tárgyat. Minden határozott funkcióval bír, a munkámat szolgálja. Ugyanakkor követi a Feng Shui szabályait, az 5 elem tanát. Valóban kiválóan összeegyzetethető a tevékenység, a praktikum és a Feng Shui elvei.

Továbbá azt is pontosan tudom, hogy melyek a következő rám váró feladatok. Rendbe kell hoznom a bejárat előtti lépcsőket, melyek kissé elhasználódtak az évek során. A wc kialakításával sem vagyok teljesen megelégedve, ott van még mit javítanom. Illetve a világítás kérdése sincs teljesen megoldva. Ebben szerencsére sok segítséget kapok a páromtól, aki tetőfedő-ács és nagy szakértelemmel bír a famegmunkálásban.

Ő készített számomra egy kedvező méretű fadobozt. Most ez rejti a gazdagság vázámat a 4. Gazdagság, siker életterületen. Illetve figyelmet fordítok arra is, hogy ezen a zónán tartom a papírokat. Fa elemű területnek megfelelő alapanyag ez. Továbbá a palackos vizeket is. Ezt a tárolási módszert otthon kezdtem először alkalmazni. Aztán az érzékelhető javulásnak köszönhetően már az üzletben is ügyelek erre. Ha otthon észreveszik a lányaim, hogy fogy a vízkészlet, azonnal rákérdeznek, hogy most pihenni szeretnék-e és csökkenteni a munkát.

Ezek szerint az üzlet mellett az otthonotokban is tudatosan figyeltek a Feng Shui szabályok alkalmazására?

Ebből is kitűnik, hogy fontosnak tartom, hogy nem csupán az anyagi sikerek érdekében a boltban alkalmazzam a Feng Shui-t, hanem a házunkban is. Szerintem ennek valódi jelentősége van, ahogy az életünk eseményei is visszaigazolják mindezt.

Mindenkit csak bíztatni tudok erre. Számomra a saját és családom példája valóban meggyőzően mutatja, hogy a szakszerű Feng Shui tanácsadás után, az ott elhangzottak tényleges megvalósításával micsoda eredmények elérésére vagyunk képesek.

Halzer Dorottya
okl. Feng Shui konzultáns-szakíró-tanár
Tel: 06-20-942-7748
www.afengshui.hu
 

 
< Előző   Következő >