Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Feng Shui az autómosóban

 Darvas Viktorral, a Kerepesi út - Hungária körút kereszteződéséhez közeli benzinkút shopjában beszélgetünk. A Feng Shui elvek szerint nem rég kialakított autómosó történetéről és személyes tapasztalatairól.
 
Sokak számára talán meglepő, hogy attól, mert férfi vagyok fontos tényezőnek tartom a Feng Shui-t. Jóval többnek és másnak, mint szimpla női praktikának. Egy férfi számára, így nekem is, fontos a szellemiekkel való foglalkozás. A Feng Shui is szellemiséggel átitatott tudomány. Akár férfiak vagyunk, akár nők, mindannyiunkban él a harmónia utáni vágy és a törekvés. Ezt szeretném elérni mind a magánéletemben, mind az üzleti vállalkozásomban. Mivel autómosót üzemeltetek, én itt tudom a Feng Shui-t a gyakorlatban alkalmazni.

Miben nyilvánul meg Életedben ez a szemlélet?

Jó ideje törekszem testi, lelki és szellemi szinten is a tisztulásra. Fizikai síkon nagy fontosságot tulajdonítok a megfelelő vegetáriánus táplálkozásnak. Sokat sportolok, mozgok. Évekig a napom 24 óráját a harcművészet töltötte ki. Szép eredményekkel is dicsekedhetem: többszörös csapatbajnok, egyszeres tai boksz magyar bajnok vagyok. A túlzott agresszió, a rombolás azonban egy időre eltávolított ebből az irányból. Hiányzott számomra a szellemiség. Most, hogy a modern szellemtudományban felfedeztem mindazt, amit eddig kerestem, egyre erősebb késztetést érzek, hogy ötvözzem a szellemiséget és a kemény küzdelmet. Ez egyelőre érlelődik bennem, még nem öntöttem világos formába. A fizikai tisztulás mellett nagy jelentőséget tulajdonítok a lelki és szellemi átalakulásnak. Érdekelnek a vallások, az Élet kérdéseire adott spirituális magyarázatok és tanítások.

Ha jól tudom feleségeddel való megismerkedésedet is e tanulmányaidnak köszönheted.

Természetesen a modern szellemtudományt élő módon tanulom. Rendszeresen látogatom ezen előadásokat és nagy örömömre egy jó közösség van kialakulóban az idejárókból. Az egyik itt szervezett kiránduláson ismerkedtem meg jelenlegi párommal. Így elmondhatom, hogy amellett, hogy megtaláltam azokra a kérdésekre a választ, melyek után eddig hiába kutattam, még egy fantasztikus nővel is megajándékozott az Élet. Tavaly költöztünk közös otthonunkba és nemrég született meg első gyermekünk. A Feng Shui-val a réveden e közös otthonunk kialakításánál találkoztunk. Igaz előtte én élből elutasítottam e tudományt, már a neve alapján. Aztán egyszer kezembe került egy Feng Shui könyv és fél oldal elolvasása után ráébredtem mekkorát tévedtem. Ez az, amire szükségem van. A szellemi tanulmányaim ebben is segítenek, hogy rugalmasan tudjam kezelni a helyzeteket és hibáimat beismerve képes legyek változtatni. A Feng Shui alapja pedig a változás maga.

 Ahogy a tanácsadás során jobban belemerültünk a Feng Shui világába, még inkább nyilvánvalóvá vált a számomra, hogy milyen hathatós segítség Életünk szebbé tételéhez. Mi nagyon elégedettek vagyunk az otthonunkkal. Meglepő módon a vendégeink is dicsérik, csodálatosan érzik magukat nálunk. Aki nem foglalkozik Feng Shui-val, az is érzékeli, hogy jó itt létezni. Pedig nem a luxus jellemzi, csak az energetikailag helyesen megválasztott színek, formák és anyagok. Azok az apróságok, amelyeket egy jól képzett Feng Shui tanácsadó tud ajánlani. Nagyon jó tapasztalatokkal rendelkezünk a Feng Shui gyakorlati működését illetően otthonunkban.

Nem tartottál tőle, hogy ezt kizárólag otthon lehet alkalmazni?

Mivel jól elmagyaráztad a tanácsadás során a Feng Shui működési elvét, az energetikai rendszerek létét, így nem. Ha a természeti törvény működik otthon, akkor a munkahelyen is. Attól függetlenül, hogy az jelen esetben egy autómosó. Arra törekszem, hogy mind a betérők, mind az ott dolgozók és én is jól érezzem magam. Már a bérbevétel másnapján hozzád fordultam, hogy az átalakításokat a Feng Shui szellemében végezhessem el. Utólag úgy látom, hogy a Feng Shui hatékonyan hozzájárult a töretlen fejlődéshez. Mind emberi kapcsolataimat, mind az üzletmenetet kedvezően befolyásolja. Hozzáteszem, hogy most mikor fel kellett sorolnom milyen átalakításokat eszközöltem csak két dologra emlékeztem. Aztán, hogy emlékeztettél rádöbbentem mennyi apró, zavaró tényező volt még, melyet orvosolnom kellett. Ebből látszik a harmonikus állapot szinte természetesnek tűnik, el is felejti az ember, hogy mit okozna, ha ezeket nem ismerem fel a Feng Shui tanácsadásnak köszönhetően.

Sok főnök, tulajdonos fél megosztani az alkalmazottaival a Feng Shui tanácsadás során hallottakat. Így nehéz bizonyos dolgokat betartatni. Nálad ez miképp alakul?


Megtanultam ismét, hogy ne ítéljek elsőre. Az alkalmazottaim nyitottak voltak a Feng Shui-ra. Kiderült van is, aki olvasott könyvet. Hoztak be különféle írásokat. Sokat beszélgettünk és ezáltal, mint emberekről is többet megtudtam róluk. Nagyban hozzájárultak ezzel a Feng Shui alkalmazásához és az üzlet sikeréhez. Tudják miért ügyelünk különösen a tisztaságra, miért tartunk zárva bizonyos ajtókat, minek hol van a helye. A Feng Shui alkalmazása a munkahelyi kollektíva megteremtésében is hasznos szerepet tölt be véleményem szerint.

Miként fejlődik a vállalkozásod?

Köszönhetően az itteni jó üzletmenetnek fél évvel a nyitás után egy újabb autómosót nyitottam a XI. kerületben. Ott ugyanúgy alkalmazom a Feng Shui elveit. Már a tervezés fázisában figyelembe vettem mindazon szabályokat, melyek betartásával a kedvező tendenciákat erősíthetem. Számomra a Feng Shui ötvözi a gyakorlati eredményeket a szellemi tudással, ezért érzem közel magamhoz.

Halzer Dorottya
okl. Feng Shui konzultáns-szakíró-tanár
Tel: 06-20-942-7748
www.afengshui.hu

 
< Előző   Következő >