Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Feng Shui egy kis lakásban

A Feng Shuival néhány éve találkoztam először, mikor kaptam egy erről szóló könyvet.

2011-ben miután beköltöztem a kis lakásomba, kértem e könyvnek az írójától egy személyes tanácsadást.

Maga a tanácsadás elég gyorsan lezajlott. Alig 2 óra alatt. Akkor egy rövid ideig (kb. 2-3 hónap) érezhető is volt ennek hatása. Kisebb változások is érzékelhetőek voltak. Bár nagyon úgy tűnt, hogy amit az emberek javarészt manapság is gondolnak, hogy sok kis apróságot kell kitenni a különböző területekre, ez a lényeg.

Ilyen volt a gazdagság területen piros színű tárgyak elhelyezése pl. érmesor és Buddha szobor aprópénzzel. A kisebbik szobában a karrier, emberi kapcsolatok és tudás, önművelés területek határvonalánál egy barna színű textil kihelyezése dekoráció gyanánt. A konyhában, ami a szerelem, házasság területe, kitetetett egy képet, melyen két delfin úszik, jobbról balra és párkapcsolat erősítő szimbólumok is kikerültek.

Az Ő módszere szerint az orvoslásra kihelyezett tárgyakat folyamatosan kellett volna rendezgetni a lakásban, hogy a hatásuk tartós legyen.

Sajnos akkor a tértisztításról szó sem esett, ahogyan a saját Feng Shui asztrológiám szerinti meghatározásról sem.

Ezek után 2012. év elején az egyik kolléganőm kölcsönadta Dorottya könyvét (Feng Shui iskolák titkai), amiben részletesen és abszolút közérthetően le van írva, hogy miről is szól ez valójában.

Elmesélte, hogy náluk évekkel azelőtt Dorottya hogyan végezte a helyszínen a tanácsadást. Ekkor döbbentem rá, hogy amit előtte én gondoltam erről az egészről, sokkal logikusabb és érthetőbb, mint ahogy a másik hölgy előadta.

Dorottya honlapja alapján kiderült, hogy havonta van lehetőség összejönni ilyen és hasonló érdeklődésű emberekkel és személyes kérdésekre is válaszol, mindenki elmondhatja, megoszthatja saját tapasztalatát.

Évközben megcsináltattam Dorottyával a lakás kiértékelését ismét (ez általában minimum 4-5 óra) és ezáltal tanultam meg igazán, hogy miként működik valójában az öt elem tana alapján a saját asztrológiámat is nézve hozzá. Melyek azok a színek, formák, anyagok, amiket a különböző területeken használni lehet és hogyan célszerű változtatásokat eszközölni, miként tudjuk aktivizálni az energiát egy adott területen.

A Feng Shui asztrológia meghatározásánál a születési dátumunk alapján tudjuk meg, hogy milyen eleműek vagyunk, ebben egy könnyen használható táblázat van segítségünkre.

Az első és egyik legfontosabb lépés a lomtalanítás, rendrakás és nagytakarítás volt.

A régi ruhák, használaton kívüli eszközök, a párkapcsolatra emlékeztető képek és egyéb közös tárgyak eltávolítása után tértisztítást csináltam. Erre azért van szükség, hogy az összes negatív, ártó energiától megtisztítsuk a környezetünket és a tértisztítás utáni orvoslás hatása tartós maradjon. Ahogy az ember időnként magában is elmélyül és rendet tesz az életében.

Én 1 víz elemű vagyok. Azóta ezen életterületre még inkább odafigyelek a részletekre.

Mellőzöm a vörös, piros színt a gazdagság területen, hiszen már tudom, hogy fa elemű területen a tűz elem kerülendő. Inkább a zöld szín a domináns már nálam.

Buddha is, aki lemondott trónjáról és uralkodói vagyonáról a szellemi törekvés érdekében, átkerült a megfelelő területre innen. Hiszen nekem egyelőre más terveim vannak anyagi síkon.

Utólag kiderült, hogy a karrier és tudás, önművelés területek határvonalára a barna textil dekoráció sehogy sem kivitelezhető, mivel a karrier terület víz elemű és domináns színe a kék és a fekete.

A konyhában a szerelem területen a delfines kép, mivel jobbról balra irányban ábrázolta a delfineket, az a múlt idejét szimbolizálja, sőt a kapcsolatom is véget ért közben, ezért ez a kép le is került a falról, a párkapcsolat megtartó tárgyakkal egyetemben.

A munkahelyemen a 8 Föld elemű főnökömet váltotta egy 7 Fém elemű, ami szintén elég komoly pozitív változásokat hozott az életemben. A fém támogatja a vizet, ezt egy elismerés formájában kaptam meg. Anyagi támogatással együtt. Most már tudom, hogy kék és fekete szőnyeget sosem veszünk, mivel érezhető általa a bizonytalanság. 

Legyen szó akár egy kis lakásról vagy egy nagyobb emeletes házról, irodáról, egyéb munkahelyről, a Feng Shui ugyanúgy használható, élhető megoldásokat kínál a mindennapi életben.

Dorottya szakértelme messze túlmutat minden elképzelhető megoldáson. A legkisebb apróság sem kerüli el a figyelmét. Odafigyel a megrendelőre, sőt, a tanácsadás után is van rá lehetőség, hogy további tanácsokat kérjünk Tőle.

A tanácsadás óta komolyabb változások történtek az életemben és ezek a pozitív változások napról napra tapasztalhatóak, érzékelhetőek és ami a legfontosabb, hogy kézzel foghatóak. Továbbra is tartjuk a kapcsolatot, bármi eszembe jut, amit szeretnék megkérdezni, rögtön válaszol.

Dorottya és testvére Györgyi is nagyon sok hasznos útravalóval látja el és gyönyörű mandalákkal, ékszerekkel, kiadványokkal segít színesíteni az életüket jobbá tenni kívánó embereket.

Egy szó, mint száz, szívből ajánlom mindenkinek a Feng Shui tanácsadást.  

Ezúton is köszönöm!

S. Virág (34 éves)

 

Halzer Dorottya

okl. Feng Shui konzultáns-szakíró-tanár

Tel: 06-20-942-7748

www.afengshui.hu
  

 
< Előző   Következő >