Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Megoldás a súlyos lakáshitelre

 Már évek óta ismertem a Feng Shui-t. Sok mindent olvastam róla, de a sok ellentmondó információ eléggé összezavart. Az alapelveit ugyan kezdtem nagyjából érteni, de csak nem akart összeállni az egész. Őszintén szólva, amit az egyik könyv ajánlott, azt a másik éppen nem javasolta. Így aztán csak gyűltek a különböző szimbólumok a lakásombabn, de hiába kísérletezgettem, hol volt eredmény, hol nem. Emellett egy csomó kérdésemre egyáltalán nem találtam a választ a könyvekben, magazinokban, interneten.

Mikor új lakásba költöztem, úgy döntöttem profihoz fordulok. Ekkor kértem tanácsadásra Dorottyát.

Többek közt az anyagi helyzetemen szerettem volna javítani, mert a lakásvásárlás miatt jókora adósságot halmoztam fel.

A tanácsadás alatt Dorottya kedves volt, türelmes és nyitott. Kicsit megmosolyogta a szimbólum-kollekciómat, de látszott rajta, hogy segíteni akar. Sokat beszélgettünk. Rendet tett a fejemben. Elmondta, hogy bizonyos dolgok miért nem működtek számomra korábban, mi volt a hiba. Végigjártuk az összes szobát, sorra vettük a gondokat. A tanácsadás végére úgy éreztem, hogy sok minden a helyére került- nemcsak a lakásomban, hanem bennem is.

Dorottya több órát töltött nálam, csak akkor állt fel, amikor már nem volt több kérdésem. Készségesen felajánlotta, hogy hívjam nyugodtan, ha valami mégsem világos, szívesen segít. Azóta már többször felhívtam, mindig kedves volt és segítőkész. Megfogadtam a tanácsait és az anyagi helyzetem hamarosan rendeződött. Nem lettem egy csapásra dúsgazdag, de végre egyenesbe jöttem.

Kati (31)

Halzer Dorottya
okl. Feng Shui konzultáns-szakíró-tanár
Tel: 06-20-942-7748
www.afengshui.hu

 
< Előző   Következő >