Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Mélyből újra a siker útjára

Halzer Dorottyát személyesen ismerem és mind szakmailag, mind emberileg hiteles embernek tartom. Azt hiszem ritka a mai világban, hogy valaki szívvel-lélekkel hisz abban, amit csinál, és komoly szakmai tudással és hihetetlen gyakorlati tapasztalattal műveli.

Dorottya a Feng Shui-t rendszerként mutatja be, felhívja a figyelmet, hogy mi okozza a rendszer diszfunkcionális működését. A cél az, hogy a diszfunkciót megszűntetve visszaállítsuk a természetes harmóniát, ami ezután tudja jótékony hatását kifejteni és a kedvező energiarezgést beindítani. Ez az eredete a környezetünkben zajló pozitív változásoknak.

2011-ben a véletlen szerencsének köszönhetem, hogy megismerkedtem Halzer Dorottyával és a Feng Shui-val. Nagyon nehéz élethelyzetben voltam, mondhatom azt, hogy hét év alatt váltam nagyon sikeres emberből váltam nagyon sikertelenné. Ebben az élethelyzetben költöztem új lakásba, amit magam rendeztem be. Mivel akkor nagyon magam alatt voltam, nem egészen jól sikerült a berendezés, mint később kiderült. Gyakorlatilag azt a negatív élethelyzetet konzerváltam magam körül, mint amilyen élethelyzetben beköltöztem a lakásomba. Mindent kipróbáltam, de mégsem tudtam abból a patthelyzetből kilépni, az életemet normális kerékvágásba terelni.

Néhány nappal lakásfelújítás előtt egy szombat estén véletlenül szörföztem a tv csatornák között, amikor megragadta a figyelem egy számomra ismeretetlen műsör, egy számomra ismeretlen csatornán. Egy hölgy bement egy lakásba, majd néhány részlet után közölte, hogy „ez itt nem jó, ha ez itt van, mert akkor ezt… fogja okozni az Önök életében”.

A döbbenet az volt, hogy nálam is úgy volt, és nálam is azt okozta. Ez megismétlődött még négyszer. A műsör végére eldöntöttem, hogy a föld alól is, de meg kell szereznem a hölgy telefonszámát, lévén „a Sors keze”, mivel 2 nap múlva kezdődik nálam a lakásfelújítás. A hölgyet úgy hívták, hogy Halzer Dorottya…

A személyes konzultáció során, Dorottya kiértékelte a lakásomat, majd életterületről-életterültre haladva végigmentünk a lakásomon. Az volt a leghihetetlenebb, hogy egy szerencsétlen szerelmi történet után költöztem be a lakásomban, és az a probléma minden életterületen megmutatkozott. Igen, ez volt az oka, hogy ekkorát buktam, és az egész életem szétesett.

Nyilván a történetről fogalma sem lehetett Dorottyának, de a konzultáció során olyan volt mintha tükröt tartottak volna elém. Azt hiszem ez a legjobb kifejezés. Azt hiszem ez adta meg a végső lökést. Olyan patthelyzetben voltam, hogy még azt is bevállaltam, hogy átburkoltatom a fürdőszobát, ha az az ára annak, hogy tovább tudjak lépni.

Egy példát mondok: a fürdőszobám a 6-os területre esik (segítőkész emberek, utazás), és díszcsempeként volt egy sor csempe balra úszó halakkal. Mind később kiderült a hal szimbólum, fürdőszobába egyáltalán nem ajánlott, ráadásul rossz irányba úszott, a múlt felé. Mondanom sem kell, hogy hihetetlenül küszködtem, nem haladtam az egyről a kettőre. Én világéletemben világutazó voltam, de mióta ebben a lakásba laktam, maximum a HÉV vonalon utaztam, egyéb helyre biztosan nem.

A másik érdekes rész a 2-es terület volt. Minden tárgy 3-asával volt letéve. Igen, valójában az illető nős férfi volt. Klasszikus szerelmi háromszög. Ráadásul a semmiféle szín nem stimmelt, sem anyag e területen. Tele is voltam nőgyógyászati problémákkal, amiknek nem volt magyarázata. Később, amikor az egész lakást rendbe tettem (a 3-as területet is család, egészség), minden nőgyógyászati problémám magától megszűnt. Hihetetlen, de igaz.

Még akkor is, ha kétségeim voltak az elején, valahogy éreztem, hogy ez egy ESÉLY, amit meg kell próbálnom. Azért vágtam bele, mert Dorottya profizmusa meggyőzött. Azt hiszem Dorottya volt a „híd”. Meggyőződésem, hogy Dorottya arra született, hogy Feng Shui szakértő legyen, és ezzel más embereknek segítsen.

A személyes tanácsadás a lakásomban volt az első lépés, hogy beléptem a „rendszerbe” és a tanácsainak megfelelően elvégeztem az átalakításokat. Ezt követően elkezdtem járni Dorottya és testvére, Halzer Györgyi által szervezett Feng Shui klubokra. Akkoriban minden hónap első péntekén (most egésznap 2 havonta szombatonként), ahová hasonló érdeklődésű emberek járnak, és ez egy idő után kis közösséggé formálódódtunk. Nagyon hasznos volt az információ-csere a többiekkel, ráadásul az adok-kapok is jó érzéssel töltött el. Mindig tanultam valami újat a klubon, újabb és újabb információk segítettek abban, hogy fokozatosan előrébb lépjek. Ezzel elindultam egy irányba, magam sem tudtam milyen irányba, ez volt egy nagy utazás kezdete…

A Feng shui számomra olyan, mint a JOG. Mind a kettő egy RENDSZER, amiben vannak szabályok – és ezeket a szabályokat kell egy bizonyos élethelyzetre alkalmazni. Mindig a rendszert alkalmazzuk az élethelyzetre. A szabályokat nem elég egyszer-kétszer alkalmazni, szisztematikusan kell őket alkalmazni.

Azt kell mondanom, hogy másfél éve, hogy elkezdtem a Feng Shui-t tudatosan alkalmazni, azóta rengeteg minden történt velem. Azóta magam is kisebb szakértő lettem a kérdésben, elvégeztem Dorottya professzionális Feng Shui tanfolyamát is. A Feng Shui horoszkóp segítségével például megértettem például a családomban zajló nagyon komoly és komplex nézeteltérések eredetét. Azt hiszem, már ezért megérte.

Az életem minden területén igyekszem alkalmazni a Feng Shui szabályokat. Például, hogy milyen színű ruhákban járjak, miben tartsam a névjegykártyáimat, milyen színű legyen a pénztárcám és még sorolhatnám tovább.

Minden szabályt alkalmazok, minden életterületen és szisztematikusan. Azt hiszem az a legfontosabb, hogy a rendszerként kell működtetni. De a legérdekesebb számomra az, hogy a Feng Shui MŰKÖDIK. 

De nem elég egyszer rendbe tenni a lakást, állandóan kell alkalmazni rendszerszerűen.

Fokozatosan jöttek az eredmények, de már az első tértisztítás után nagyon érdekes „véletlenek” kezdtek történni velem. Az első történet, ami az első tértisztítás után történt velem, hogy találkoztam egy nagyon régi barátommal, akivel általános iskolában osztálytársak voltunk. Azóta már született egy gyereke. Beszélgettünk, mondtam, hogy gratulálok – figyelembe véve, hogy én még mindig hajadon vagyok – majd megjegyezte, hogy tulajdonképpen világ életében tetszettem neki, általános iskola óta, és ő el akart engem venni feleségül, csak nem kapott „jelet”. Azt hiszem, ott helyben elájulok. Nem azért, mert hozzá akartam menni feleségül, hanem a mondat súlyán. Nagyon jól esett. A dologból nem lett házasság, de a barátságunk más dimenziót kapott, és volt olyan élethelyzet azóta, hogy ő segített nekem egy ügyben. Szóval, igazi barátság! Nagyon jó érzés. 

Azt kell mondanom, hogy a Feng Shui megkönnyíti az életemet, sokkal kevesebb erőfeszítéssel tudom azt működtetni. Nem adták ingyen az eredményt, nagyon sok energiát fektettem bele a kezdetektől fogva, de megtérül. Minden valahogy magától „elrendeződik” az életemben, még akkor is, ha vannak nehézségek.

Az elején minden úgy csináltam, ahogy Dorottya mondta, vagyis három havonta tartottam tértisztítást. De annyira nehéz élethelyzetben voltam, hogy gyakorlatilag már csak a csoda segíthetett rajtam. Legnagyobb erőfeszítésem ellenére is olyan munkám volt, amit utáltam, ráadásul a munkahelyem ki akartam napi szinten csinálni. Gyakorlatilag már a gondolattól is megbetegedtem, ha arra gondoltam, hogy be kell mennem a munkahelyemre. Köcsög főnököm napi szinten terrorizált, tehát egy idő után rájöttem, hogy valahogy jobban alakulnak a dolgaim, ha gyakrabban tértisztítok, ráadásul olyan időszakban, ami a legjobb a holdállás szerint. Ezt a mai napig így csinálom. Azt hiszem az elmúlt másfél évben olyan távolságot tettem meg, amit fényévben lehet csak jellemezni. Napi szinten a mai napig rácsodálkozom, hogy egy tértisztítás milyen csodákat tud hozni.

Egy példát mondok voltam egy fogadáson, ahol a teremben volt 120 ember, köztük a magyar nagykövet, akivel szerettem volna találkozni. Átfutott a fejemben, hogy esélyem sincs találkozni vele, akkora a tömeg, mire megtalálom, addigra már el is megy. Öt perccel később valaki megveregeti a vállam hátulról és megkérdezi és megkérdezi idegen nyelven: nem tudja véletlenül, hol van a magyar professzor, mert én vagyok a magyar nagykövet?

Leírok néhány történetet életterületenként:

1-es életterület: olyan élethelyzetben voltam, hogy fogalmam sem volt, hogy mi az út ahhoz, hogy ott tudjam hagyni munkahelyemet, ahol napi szinten terrorizáltak, és amibe fizikailag bele voltam betegedve. Szóval kitettem a vitorlás hajó képet az 1-es életterületre, ami egy új karriert jelezte. És imádkoztam, hogy az Úristen bizonyára jobban tudja, hogy mi az irány, mert nekem fogalma sem volt róla. Hozzáteszem, hogy a vitorlás hajó képet két napig kerestem az interneten, mire megtaláltam a minden szempontból tökéletes képet. Ezt kitettem tértisztítás után ezüst keretben az 1-esre és vártam, és imádkoztam. Egy héttel később megláttam egy pályázatot, ami lényegében tíz éve üldözött, csak korábban nem érdekelt. Ez a lehetőség tíz éve gyakorlatilag nyílt ajtó volt előttem, csak soha nem gondoltam arra, hogy ez nekem irány. Amikor megláttam a pályázati felhívást azonnal éreztem, hogy ez a jó irány. Lényegében tíz éve kínlódtam, és végül azon az ajtón mentem be, ahová már tíz éve beléphettem volna. (Hozzáteszem, életem legkeményebb tíz éve volt, lényegében a pokolban is voltam.). Szóval, beadtam a pályázati felhívást, bár csak egy hely volt Magyarország számára. Mivel nem Magyarországon bírálták, így tudtam van esélyem, mert csak a tudás számított. Többfordulós volt a pályázat, nem volt könnyű, de olyan volt, mintha az egészet „rám szabták volna”, annyira nekem való. Szóval egy évvel később költöztem el Magyarországról és azóta is áldom az Istent s vitorlás hajót, ami nagyon remélem hamarosan révbe ér….

A 2-es terület azért volt számomra érdekes, mer hármasával voltak letéve a tárgyak (nős pasi), és valóban ezerrel vonzottam a nős pasikat. Hozzáteszem, hogy a hálószobában is volt egy jó nagy tükör és mint Dorottya elmondta, ez is azt jelentette, hogy a „bevonzom a harmadikat”. Mivel én nem voltam férjnél, sem pedig párkapcsolatban nem voltam, sajnos gyakran én voltam a „harmadik”. Az ilyen helyzetekben nem mentem bele, de valahogy sosem értettem, hogy hogy lehet, hogy mindig nős pasikat fogok ki. Ha már a hálószobai titkaimat fedem fel, akkor megemlítem, hogy annyira erős volt bennem a csalódás a szerencsétlen párkapcsolatom miatt, hogy a hálószobában őriztem a Bibliámat, és néha olvasgattam is lefekvés előtt, ami azt eredményezte – mind később Dorottyától klubon megtudtam – hogy nem nagyon látogatják a hálószobámat. Amikor kitettem a Bibliát a hálószobámból a megfelelő helyre, egy hónapom belül lett párkapcsolatom.

Tértisztítás utáni érdekes történethez tartozik, hogy volt egy illető – köztiszteletben álló művész -, aki próbált volna nekem udvarolni, de nem igazán voltam rá vevő. Lényegében, nagyon is tetszett, de valahogy éreztem, hogy nagyon veszélyes számomra, mert a régi nagy szerelmemre emlékeztet, vagyis van benne valami „pusztító”. Tehát akármennyire is tetszett, valahogy próbáltam ellenállni neki, mert éreztem, hogy lefelé visz. Nyilván tetszett az illetőnek a „játszma”. Három évig tartott a macska-egér játék, majd a második tértisztítás után véletlenül találkoztam vele. Karácsony előtt történt, nagyon romantikus körülmények között a Várban. Beleegyeztem egy első randevúba, ahol kiderült, hogy az illető nincs tisztában alapvető udvariassági szabályokkal – lényegében otthagyott a vacsora asztalnál a számlával együtt – röviden fogalmazva: egy köcsög. Ezek után két perc alatt le tudtam zárni az ügyet, és két héttel később megismerkedtem valakivel, akivel egy évig jártam. Néha tényleg szembe kell néznünk az ellenséggel, hogy le tudjuk zárni az ügyet…

A 4-es számomra az egyik gyenge láncszem a lakásomban, mivel nemcsak hiányterület, hanem még a társasházunk teteje, ahol lakom. Anyagilag még nem jöttem rendbe….

Azt hiszem a Feng Shui abban segít, hogy azt az utat járjuk be, amit nekünk rendeltek. Karmát nem tud javítani, ide a lehetőségeken belül a legjobbat tudja kihozni az élethelyzetből. Ez a természet törvénye.

Azóta már más országban élek, mert szakmailag ismét beindult az életem, és a sikerek is megérkeztek. Mivel új munkahelyemen a kollégáim - akikkel egy időben kezdtem -, nem alkalmazzák tudatosan a Feng Shui rendszerét, le tudom mérni, hogy hozzájuk képest „hol járok”, mivel az ügyeim más dimenzióban működnek. Új kollégáim erre csak azt mondják „Neked, valahogy mindig szerencséd van!”

Remélem így is marad. Megdolgoztam érte.

Az esély mindenkinek adott. Mindenkinek a saját belátása szerint kell eldönteni, hogy belép-e a rendszerbe.

Nekem bevált.

Sok sikert!

T. Adél (36 éves)

 

Halzer Dorottya
okl. Feng Shui konzultáns-szakíró-tanár
Tel: 06-20-942-7748
www.afengshui.hu


 

 
< Előző   Következő >