Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Örömteli sikerek

 A Feng Shui mindig is foglalkoztatott, az elmúlt 10 évben sokat olvastam e témában, Könyveket vettem. Sőt, még egy tanácsadó segítségét is kértem. Ám valahogy a változások és eredmények csalódást okoztak. Ez elég elszomorító volt számomra, mert belül mást éreztem. És akkor egy nap elolvastam egy cikkedet és egyből éreztem Te általad megismerhetem a Feng Shui lényegét. És így is volt!

Megvettem a könyvedet és azt gondoltam elég, ha pontosan követem az általad leírtakat és persze megspórolom a személyes konzultáció árát. Hát tévedtem, mert a könyved nem személyre szabott! Így hozzád fordultam segítségért- kerül amibe kerül, hiszen az életemről van szó. Köszönöm szépen, amiért eljöttél hozzám és megmondtad a lakásban látottak alapján mik azok a lelki folyamatok, melyek pillanatnyilag bennem zajlanak, hol tartok és hogyan tudok tovább lépni a pozitív változások érdekében. Mi az, ami a fejlődésemet szolgálja és melyik életterűletekre kell odafigyelnem.

Mikor azt mondtad, hogy még ebben a lakásban vagyok, addig nem is lesz vagy lehet gyerekem az lesújtó volt számomra. Eddigi párjaim nem voltak nyitottak a gyerekvállalásra, amiért én el is hagytam őket. És fájdalmas volt a felismerés, hogy én választottam őket, majd hibáztattam is. Ami könnyebb volt, mint szembenéznem magammal miért kerülöm az anyaságot. Megértettem, hogy a Feng Shui nem a lakás átfestése és átrendezése. Hiszen lakást is pont úgy választunk, mint társat. Az azonos/hasonló rezgések megtalálják egymást és ami a lelkünkben zajlik, az van jelen a felszínen is, a körülvevő tárgyakban. Ahogy bent úgy kint, ahogy fent úgy lent.

Megértetted velem a tértisztítás lényegét és fontosságát, Hiszen a változásokhoz tér kell, tiszta tér, tudomásul venni a lélekben zajló dolgokat, megérteni a félelmeket, mi miért történt, elengedni majd tovább lépni. Most a harmadik tértisztításon vagyok túl és el kell mondjam mind különböztek, és rájöttem ez így helyes. Hiszen folyamatosan változom, ezért semmi sem lehet a régi. Az elsőnél a központi területem, másodiknál karrier területem vett a legjobban igénybe. Most a harmadiknál pedig a szerelem területem. És habár érzem, ahogy egyre inkább kezdek vágyódni egy társra még nem raktam ki a társvonzó képet. Rájöttem legbelül még kötődöm a régihez. De nap mint nap szembesülve a nemkirakott kép üres helyével tudom közel a nap mikor kirakom. És fura, habár a következő rendrakás és tértisztítás csak októberben lesz esedékes, belül érzem a gyermekvállalás lesz a leghangsúlyosabb eleme. Mint a hagymánál, rétegenkét haladva, érzem ahogy megindultam és hömpölyög bennem az energia és ez jó, nagyon jó.

Annyira nagyon hálás vagyok neked kedves Dorottya, hiszen mindössze 3-4 hónappal a látogatásod után itt állok elégedetten. Van új munkahelyem. Úgy, hogy nem is kerestem pont akkor, hanem szó szerint szembejött velem az utcán az ajánlat. A kollégáim kedvesek, mostanra már beilleszkedtem és felismertem milyen sokat is hozhatok ki magamból a munkámban. Nagyon jó érzés ez a stabilitás, mely szabadságot és szárnyakat ad és így teljesen készen állok, mint kineziológus is újból praktizálni, Így jövő hónaptól ismét hirdetek. Jól vagyok, most picit könnyeznek is a szemeim a boldogságtól, és jól döntöttem mikor megkerestelek. A jövőben is, amikor költözöm majd mindenféleképp ismét hívlak és mint eddig is, tovább adom ismerőseimnek az elérhetőséged, Hiszen már van két barátnőm, akiknek szintén segítettél és náluk is csupa pozitív fordulatot vett az élet !!!!


köszönettel és szeretettel,
Nóri(33)

Halzer Dorottya
okl. Feng Shui konzultáns-szakíró-tanár
Tel: 06-20-942-7748
www.afengshui.hu
 

 
< Előző   Következő >