Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Változások

Összeszedve a gondolataim, igyekszem összefoglalni mindazt, ami az elmúlt öt évben történt, ugyanis ennyi telt el körülbelül a lakás felmérése óta.

Lakás alaprajz

Anno 5 éve, amikor eljöttél hozzám, még nem laktam bent a lakásban. Engem izgalommal töltött el, mert fogalmam sem volt, hogy konkrétan mi fog történni. Végül is első saját lakás, a nagy kirepülés a szülői fészekből, mindent tökéletesen akartam csinálni. Igaz csak a szándék sikerült tökéletesre: ), de annyi baj legyen.

Szóval a lakásban alig volt bútor, így többnyire álldogáltunk. Feltettél néhány kérdést, amikből igazán egyre emlékszem:

Mik a terveim? Én olyan lelkesedéssel kezdtem el mesélni, lelkem legmélyéből, ahogyan előtte még senkinek sem sikerült megnyílnom.

Azután elmondtad, hogy mit kell tegyek, felírtam egy lapra a feladatokat, illetve alapelveket: bedugott dugók, lehajtott wc ülőke, bejárati ajtó és a tükör esete, stb... - amelyek egy részét betartottam, egy részét pedig nagyvonalúan elhalogattam, hogy majd.

Ezekből az egyik és legfontosabb a tértisztítás volt, amit nem végeztem el. Akkor még nem éreztem szükségét, így gondoltam, jó majd egyszer.

Azóta neki kezdtem egy közepes méretű lakásfelújításnak és némi nemű átalakításnak, és ekkor történt egy-két olyan dolog az életemben, amely elkerülhető lett volna, ha időben megtartom a tértisztítást. Ezekről az eseményekről itt nem szívesen mesélnék, de elég megrázó és felrázó hatással voltak rám.

Bár korábban elmulasztottam, de ezek az események rádöbbentettek arra, hogy milyen jelentősége van a tértisztításnak, ami úgy érzem, nemcsak a tér megtisztításáról, hanem a fejemben lévő tér megtisztításáról, gondolataim és a terveim rendberakásáról is szól.

Amit az évek során lépésről lépésre megtanultam, az az volt, ahogy a feng shui kifejezés is megmutatja: szél és víz, változás és tükör. A lakás tükröz engem, a környezetem változása : rend és káosz - mind engem mutat. Ha a lakás egyik másik szegletében valahogy rendetlenség alakult ki és nem akart renddé alakulni, elgondolkodtam azon, miért is lett ez így. Idővel egyre könnyebben és gyorsabban jöttem rá, hogy mit is jelent az egész, miben kell változtatnom.

A mostani teljes felfordulás minden szinten egy teljes átalakulás előfutára. Remélem lesz erőm minél előbb összerendezni a teret, hogy azután egy teljes tértisztítást tudjak tartani, ahogy az a nagykönyvben le van írva. Igazán rám férne már!

És még valami, azt is megfigyeltem, hogy elsősorban a saját gua számomhoz tartozó életterületem tisztaságával és rendjével foglalkozom a legtöbbet.

Nos ennyi jutott eszembe, a "feng shui és én" kapcsán.

Éva (32)

Halzer Dorottya
okl. Feng Shui konzultáns-szakíró-tanár
Tel: 06-20-942-7748
www.afengshui.hu

 
< Előző   Következő >