Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Szeminárium
FENG SHUI SZABADEGYETEM - FENG SHUI TANÁCSADÁS ÉS GYAKORLATI ALKALMAZÁS

ÉVENTE  EGYSZER -  2015.  szeptemberi kezdettel

TÉRRENDEZÉS A GYAKORLATBANA Feng Shui, a kínai térrendezés gyakorlati tudománya, több ezer éves múltra tekint vissza. Elsajátítva a térrendezés hosszú időkig titkos tanait, immár tudatos szemlélettel mi magunk is befolyásolhatjuk Életünk harmonikus alakulását. A kurzus elvégzése után egyénileg tud eligazodni a különféle Feng Shui iskolák és módszerek világában – mit, mikor és milyen céllal használjon otthonában, munkahelyén. Képzése során megismerkedik a Feng Shui jóslás gyakorlati alkalmazásával is. A sikeres gyakorlati munkáknak köszönhetően önállóan tud a Feng Shui elveket alkalmazva tevékenykedni.

 
TÉMAKÖRÖK:
 
 • Feng Shui története, filozófiája. Jin és jang, 5 elem felismerése a környezetünkben.
 • Ji King és a Feng Shui kapcsolata. Alaprajz értelmezés. Bagua módszer.
 • Iránytű és Forma Iskola.
 • Feng Shui asztrológia.
 • Lakás berendezésének alapelvei, helyiségek kialakításának szabályai.
 • Helyiségek és a személyek kapcsolata.
 • Feng Shui karakternumerológia, névelemzés és a környezet.
 • Tértisztítási eljárások, rendrakás elvei.
 • Feng Shui és az egészség. Csakrák, aromaterápia, gyógyító kövek.
 • Kerttervezés, otthoni virágok választása. Szimbólumok, jelképek.
 • Feng Shui az emberi szervezet szintjén, meridiánok fizikai és lelki szinten.
 • Az üzleti élet Feng Shuija.
 • Az egészséges munkahely.
 • Feng Shui jóslás.
 • Esettanulmányok. Valós mai esetek ismertetése.
 • Feng Shui a gyakorlatban. Személyes látogatás Feng Shui szerint tudatosan alakított helyszíneken.
Eközben minden alkalommal csoportos foglalkozások és egyéni gyakorlatok keretében foglalkozunk saját lakásunk, környezetünk felmérésével is. Minden elméleti részt a magunk alaprajzán, a gyakorlatban vizsgálunk. Rengeteg lehetőség van egyéni kérdések, kérések megbeszélésére a kis létszámnak köszönhetően.
 
Személyre szabott, egyéni oktatás!

 
IDŐPONT:

12 alkalom
  
Kezdés: 
2015. szeptember 19. (szombat) 9 óra

További alkalmak: 
szept. 26., okt. 3., okt. 10., okt. 17., nov. 7., nov. 14., nov. 21., nov. 28,  továbbá 2016. jan., febr-ban még 3 alkalom
 
Szünetet tartunk:

Okt. 24-én a hosszú hétvége miatt.
Okt. 31-én a Halottak napjára való tekintettel. Így lehetőségünk van a békés, nyugodt megemlékezésre. Családunkkal tölthetjük ezen napot.
Dec. 6-án pedig a Mikulás ünnep családias eltöltésére lesz módunk.
 
ÓRABEOSZTÁS:

9.00- 10.00.
Ingyenes konzultáció.

Kötetlen beszélgetés, egyéni kérdések. Alaprajz kiértékelés, értelmezés és gyakorlás.
Ezen nem kötelező részvenni. Ekkor tényleg kötetlenül beszélgetünk, nem oktatás folyik.
 
10.00 -13.00.
Feng Shui oktatás

13.00- 14.00.
Ebédidő.
Számtalan mód és lehetőség közül lehet kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet.
A művelődési ház saját büfét üzemeltet.
Megoldható saját, otthonról hozott étel fogyasztása a teremben is.

14.00- 17.00
Feng Shui oktatás

Általában tovább tart, lévén az egyéni kérdések miatt addig maradunk, míg az adott témakör lezárásra kerül.

Helyszín:

Óbudai Társaskör
Budapest, III.ker. Kiskorona utca 7.

Ingyenes parkolás. Rengeteg szabad hely.

Tömegközlekedéssel megközelíthető: 1 villamos, Hév, 206, 86 buszok.

Ebédszünetben számtalan lehetőség közül lehet választani- étterem, büfé, palacsintázó, továbbá mód van a teremben is elfogyasztani az otthonról hozottakat.
 

RÉSZVÉTELI DÍJ (kedvezménnyel):
 
239.995 Ft
 
Mindazoknak, akik a teljes részvételi díjat a tanfolyam kezdetéig egyösszegben kiegyenlítik 60.000Ft kedvezmény jár a tanfolyam árából. A tanfolyam 1. napján fizetőket is megilleti ez a kedvezmény!

Részvételi díj 299.995 Ft,  két vagy három részletben fizethető a tanfolyam díja. Ebben az esetben az utolsó alkalomig kell rendezni a teljes összeget.  
 
Az ár nem tartalmazza az Áfá-t.
 
A részvételi díj tartalmazza a foglalkozások díját, eszközök használatát, konzultációs lehetőséget, látogatási bizonyítványt.
 
Minden hallgató, aki az oktatási napokon személyesen résztvett, látogatási bizonyítványt kap.
 
Feng Shui oklevelet azok kapnak, akik elkészítették írásbeli munkáikat, mely 2 részből áll. Egy otthon részletes, írásos elemzése. Továbbá egy működő üzleti vállalkozás (iroda, üzem vagy bolt) részletes, írásos elemzése. A helyszíneket én biztosítom, tehát nem egyénileg kell megtalálni és kiválasztani azokat. Minden hallgató ugyanazokat a helyszíneket keresi fel, azonos időpontban. Az elkészült munkákat 2016. februárjában kell leadni. Így az ünnepek mozgalmas időszakát mindezen feladatok nem terhelik tovább feleslegesen. 
 
Nem OKJ-s képzés, nem akkreditált. Így a bizonyítvány sem az.

Teoár szerint a Feng Shui tanácsadás "egyéb máshová nem sorolt tevékenységnek" számít.
Így erre az általános tevékenységi körre váltható ki a vállalkozói igazolvány vagy ez szerepeltethető a cég tevékenységi körében. Aki a tanfolyam sikeres elvégzése után szeretne munkát vállalni, annak a jelenlegi szabályozás szerint ebben a formában nyílik erre lehetősége. 
 
JELENTKEZÉS: 
 
A korlátozott férőhelyekre való tekintettel érdemes mielőbb jelentkeznie, ha szeretne résztvenni a képzésen.
 
Előleg 20.000 Ft. Ezzel biztosítja a garantált részvételi helyét. Ez az összeg nem jár vissza, ha lemondja a részvételét. Ám, másra átruházható, tehát ha maga helyett talál valakit, aki részt tud mégis venni, annak át tudja adni. Ha előleget küld, akkor biztosan lesz helye a tanfolyamon.

A 60.000 Ft-os kedvezmény automatikusan megilleti, amennyiben a teljes részvételi díjat a tanfolyam kezdetéig ( 1. oktatási napon a helyszínen is befizethető a fennmaradó összeg egyben!) egyösszegben kiegyenlíti. Akkor a részvételi díj 239.990 Ft. A díj Áfa nélkül értendő. Ebből levonásra kerül az előzetesen befizetett előleg (20.000 Ft). Tehát 219.990 Ft a hátralék.
 
Befizetés előtt kérem érdeklődjön, van- e még férőhely a csoportba.
 
INGYENES AJÁNDÉKOK, KEDVEZMÉNYES LEHETŐSÉGEK:
 
 • Cégünk termékei (mandalák, képek, hűtőmágnesek és medálok) kedvezményes vásárlási lehetősége
 • Helyszínen, kiadói kedvezményes áron vásárolhat folyamatosan könyveinkből (Feng Shui könyvek, Öröknaptár, valamennyi a weboldalon látható kiadványunkból)
 
 
HALZER DOROTTYA
OKLEVELES FENG SHUI KONZULTÁNS, TANÁR

Telefon: 06- 20- 942-7748KORÁBBI RÉSZTVEVŐK BESZÁMOLÓI
Tovább...
 
Judit

Sokat hallottam már a feng shuiról a tanfolyam előtt is, de a Dorottya által értettem meg miről is szól igazán!

Tovább...
 
Erik

Halzer Dorottya Feng-Shui tanfolyama nem csak egy tanfolyam. Ezzel nem azt mondom, hogy nem kaptuk meg a gyakorlati ismereteket a hiányos vagy plusz területek orvoslására, vagy szimbólumok használatára.
Mi egy szellemiséget, egy komplex gondolkozásmódot kaptunk a harmónia jegyében, ezen a rendkívül magas szintű oktatáson.
Köszönöm!
Köszönöm azt is, hogy egy ilyen klassz légkörben egy jó csapattal lehettem együtt minden alkalommal. Megállapítottuk, hogy mindig feltöltődve távoztunk.
 
Tovább...
 
Edina

Korábban is hallottam már a Feng Shui-ról, olvastam róla női magazinokban, láttam cikkeket, rovatokat, de komolyabban egy évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni a témával és kezdtem tudatosan az ide vágó könyveket vásárolni és internetes fórumokat olvasgatni. Természetesen személyes indíttatások is hozzájárultak a hirtelen - vagy talán nem oly hirtelen - érdeklődésemhez, saját magamat és a körülettem lévő világot akartam megérteni! Vannak álmaim, amiket meg akarok valósítani, és vannak emberek, akik az én segítségemre szorulnak.

Tovább...
 
Judit

Hirtelen jött az elhatározás, hogy részt vegyek Dorottya tanfolyamán. Azóta tudom, hogy talán életem egyik legjobb döntése volt. Ajánlom a Feng Shuit jobban ismerőknek és laikusoknak egyaránt. Előbbieknek azért, mert Dorottya Feng Shuiról kialakított rendszere olyan egységes és átfogó, hogy az a felületes - és néha ellentmondásos - információhalmaz, amellyel rendelkezünk a tanfolyam indulásakor, garantáltan le fog tisztulni és át fog alakulni. 

Tovább...
 
Henrietta

A Feng Shuival kb 5 évvel ezelőtt egy rádióműsor hallatán ismerkedtem meg.

Elkezdtem átalakítani a lakást a különböző könyveknek, újságcikkeknek megfelelően, jöttek is a pozitív fordulatok, egy darabig..... azután az egész átfordult a visszájára és teljes káosz keletkezett az életünkben.

Ekkor kaptam egy tájékoztató e-mailt Dorottya tanfolyamáról, és tudtam, hogy ez az amit végigakarok csinálni. Nem konkrétan a tanácsadói munka érdekelt, hanem, hogy a saját problémáimra, kérdéseimre kapjak bővebb felvilágosítást.

Tovább...
 
Saci

Már márciusban jelentkeztem a szeptemberben induló tanfolyamra és szinte egész évben kimondhatatlanul vártam. Mire eljött a nap hogy mehetek, már magam sem tudtam, hogy jó lesz ez Nekem vagy sem. Hozzáteszem, hogy újonnan vett lakásom lassan, de biztosan a feng shui elvek szerint igyekszem berendezni, amiben Dorottya, mint tanácsadó még májusban segített Nekem eligazodni. Azt is elárulom, hogy a Feng Shui Iskolák Titkait kétszer elolvastam még jóval a tanfolyam előtt, szóval tagadnám, ha azt mondanám zsákba macskát indultam venni. Tudtam hova megyek, mégis bizonytalan voltam és szkeptikus.

Tovább...
 
Lea

Az ok amiért jelentkeztem az volt, hogy szerettem volna bővebben megismerkedni és utána foglalkozni is a Feng Shuival. Szerencsére a csoportban hasonló szándékokkal voltak jelen a többiek is. Azt gondolom ez sokat tett az időszakhoz. Örültem, hogy így összejött ez a kis csoport, mert nagyon jó hangulatban teltek a tanfolyami órák (és azóta is tartjuk a kapcsolatot).

Tovább...
 
Regina

Több mint 1 éve jártam Hozzád tanfolyamra.Hogy miért mentem? Abban az időben valahogy mindig "szembejött" a fengshui. Sokat olvastam róla, de a sok könyv sokmindenben ellentmondott egymásnak.Ezért arra gondoltam jó lenne helyretenni a sok információt.Barátnőm, éppen akkor talált Rád, így egyértelmű volt, hogy résztveszünk a tanfolyamon.
 
Tovább...
 
Mária

Először is köszönöm a lehetőséget! Valóban nagy segítség és lehetőség volt ez a tanfolyam nekem!
 
Abban reménykedem, hogy amikor végre haza kerülök, tudok is vele dolgozni majd! A legfontosabb, hogy először a saját életünket tudom normalizálni vele és egy sokkal harmonikusabb élet fele terelni.
 
Tovább...
 
Móni

A tanfolyamot ajánlom mindenkinek, aki érdeklődéssel szeretné tanulmányozni a Feng Shuit. Itt nem csak az alapokat tanulhatja meg, hanem egy szellemi-lelki útmutatot is kap, hogyan lehet boldogabban, kiegyensúlyozottabban élni. Megtanulhatja a Feng Shuit alkalmazva miképp érdemes az ésszerűség határain belül a saját életét kialakítani úgy ahogy neki a legmegfelelőbb, segítve másoknak is.
Tovább...
 
Edit

A korombeliek közül sokan úgy tartják, hogy elég az, amit eddig tanultak, amit tudnak. Nem érdemes új dolgokba belekezdeni. Főleg olyanba kár belevágni, aminek még a neve is teljesen ismeretlen, szokatlanul hangzik. Én pedig úgy fogtam fel, hogy addig nem érek rá megöregedni, amíg hajlandó vagyok időt és energiát fordítani új témák felfedezésére. Elismerem, csábított az a kilátás, hogy az életemet befolyásoló, kedvemre alakítható újdonságokat hallhatok, és ha kellően nyitott leszek, tehetek valamit önmagamért.

Tovább...
 
Judit

Február végen volt egy megérzésem, vennem kell egy Feng shui magazint. Elolvastam és volt Dorottyának egy cikke. Nagyon szimpatikus volt, amit ott olvastam. Itthon annyi könyvet elolvastam, rendezgettem az életemet, a házunkat ,de valami nem stimmelt. Sajnos ezekbe az esetekben nem volt lehetőség, hogy személyesen a szerzőktől kérdezzek, ha egy-egy kérdésre ellentétes választ kaptam.

Az üzletembe kihívtam egy vidéki Feng shui tanácsadót, kifizettem érte egy csomó pénzt, és nem hozta meg a várt eredményt. Hittem abban hogy ennek a több ezer éves térrendezésnek működnie kell, csak meg kell találni a legjobb szakembert.
 
Így utólag hogy elvégeztem a tanfolyamot, ki merem mondani, hogy jól választottam, hogy elmentem Dorottya tanfolyamara. 

Tovább...
 
Nóri

Körülbelül egy éve döntöttem el, hogy a Feng Shui tudományával komolyabban szeretnék foglalkozni, mert nem tudtam hova tenni egy ajándékba kapott mandalát, és a helykeresés közben egyre inkább úgy éreztem, minden rossz helyen van. Körülbelül pont olyan változtatásokra volt igényem a környezetemben, mint az egész életemben...

Tovább...
 
Emese

Az interneten feng shui lapokat böngészve akadtam rá Halzer Dorottya www.afengshui.hu honlapjára és egyből felvetődött bennem a gondolat hogy végre rendszerezni kéne az eddig olvasott elméletet egy gyakorló feng shui oktatóval, bár kicsit borsosnak találtam a tanfolyam árát de így utólag is elmondhatom megérte, nem csak a befektetett pénzt hanem a szombatokat is.

Tovább...