Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Edina

Korábban is hallottam már a Feng Shui-ról, olvastam róla női magazinokban, láttam cikkeket, rovatokat, de komolyabban egy évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni a témával és kezdtem tudatosan az ide vágó könyveket vásárolni és internetes fórumokat olvasgatni. Természetesen személyes indíttatások is hozzájárultak a hirtelen - vagy talán nem oly hirtelen - érdeklődésemhez, saját magamat és a körülettem lévő világot akartam megérteni! Vannak álmaim, amiket meg akarok valósítani, és vannak emberek, akik az én segítségemre szorulnak.

Intuitív ember lévén figyelem a körülöttem lévő világot és próbálok olvasni a jelekből. Néha a kérdés még csak gondolati szinten motoszkál bennem, piciny foszlányok ugyan, de innen-onnan elérnek az információk, amik a választ adják, vagy adhatják.

Egy barátnőm került kapcsolatba a mandalákkal, és egy saját, személyes mandalát készíttetett magának Halzer Györgyivel. Így került ő kapcsolatba Györgyin keresztül Dorottyával és a Feng Shuival. Én már akkor „ információgyűjtési fázisban” voltam.

A barátnőm ajánlotta Dorottya könyvét (Feng Shui iskolák titkai), mint egy lehetséges megoldást a problémáimra. A könyvek, amiket addig olvastam, felületesek vagy nem érthetők voltak. Igen, a cím nem hazudik – ez a könyv már valami!  Mindenki számára érthetően és világosan írsz, kedves Dorottya, a nagy titkokról… 

A tévében is futott egy műsorod, amit „véletlenül” találtam, kapcsolgatva a csatornák között. Következő lépésként pedig már a klubbon voltam és ittam a szavaidat. A társaimmal együtt szorongattuk az alaprajzainkat, hogy vajon mit olvasol ki belőle. Válaszod az én tervrajzomra gyors volt és tömör és nem kíméletes, de igaz: "A középpont házon kívül van, ezzel nincs mit foglalkozni."

Ettől kezdve én még többet akartam. Nem csak a felszínt, de a mélyben lévő igazságokat. Személyes tanácsadást is kértem, amit természetesen meg is kaptam.  Azonban ez sem volt elég a tudásszomjamnak (ezen már semmi meglepő nincs, hisz azóta tudom, hogy a tudás területünk a lakásban tökéletes FS színekben pompázik) és beiratkoztam a 2009 őszén induló tanfolyamodra.

Ott aztán megkaptam végre, amire annyira vágytam! Szombatról szombatra nyílt ki a világ előttünk, telejegyzeteltünk talán több száz oldalt, vittük az alaprajzokat, amiket együtt kielemeztünk. Hétről hétre otthon, saját magunkon próbáltuk ki a tanultakat. 

Sajnos a tanfolyam gyorsan tovaröppent és november végén már ott álltunk, mint Feng Shui tanácsadó jelöltek, és igyekeztünk a legjobb tudásunk szerint megoldani a feladatot, mind a magánlakás, mind az üzleti tanácsadás terén. Hihetetlen élmény volt, ahogy egy személy élete megelevenedett a szemünk előtt azáltal, hogy ránéztünk a lakása alaprajzára, berendezési tárgyaira, és ez így volt az üzlet esetében is. Láttuk, értettük és tudtuk, hiába lett szépítve, elhallgatva bármilyen probléma…

Egyet sajnálok csak, hogy véget ért. 8 különleges embert ismerhettem meg, akiket a közös érdeklődés hozott össze, de mégis mind annyira mások vagyunk: mérnök, ügyész, fiókvezető, vállalkozó, fodrász, kismama, tanuló, közgazdász, ügyintéző.

Ma már büszke tulajdonosa vagyok 2 Feng Shui oklevélnek és rengeteg tudásnak, amit megosztottál velünk. Tudom, hogy ez nem egyszeri fejezete az életemnek, és ez nem az tudás, amit elfelejtek, hanem amire mindig emlékszem, de nem csak emlékszem, mert ezt nap mint nap gyakorlom. Ezzel kelek és ezzel fekszem. A Feng Shui sokat segített és végre egy olyan útra léptem, mely sosem ér véget!


Millió köszönet érte!

Oláh Edina (32 éves)
okleveles Feng Shui tanácsadó

 

 
< Előző   Következő >