Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Edit

A korombeliek közül sokan úgy tartják, hogy elég az, amit eddig tanultak, amit tudnak. Nem érdemes új dolgokba belekezdeni. Főleg olyanba kár belevágni, aminek még a neve is teljesen ismeretlen, szokatlanul hangzik. Én pedig úgy fogtam fel, hogy addig nem érek rá megöregedni, amíg hajlandó vagyok időt és energiát fordítani új témák felfedezésére. Elismerem, csábított az a kilátás, hogy az életemet befolyásoló, kedvemre alakítható újdonságokat hallhatok, és ha kellően nyitott leszek, tehetek valamit önmagamért.

Így iratkoztam be erre a tanfolyamra. Hogy pont erre a sok, különféle Feng Shui tanfolyam közül? Segített választani, hogy olvastam a Feng Shui Mandalák című könyvét. Alapműnek tartom az ebben a témakörben megismert szakirodalomban. Áttekinthető, kellően tagolt fejezetei az e tárgyban járatlanok előtt is közérthetően megvilágítják a tudnivalókat, az alkalmazhatóságot. Ezt a szemléletet reméltem a tanfolyam egészétől is.

Egyedül is meg lehet tanulni sok mindent. Mégis úgy éreztem, hogy egy tanfolyam keretében gyorsabban haladok, kérdéseimre szakszerű választ kapok, továbbá a csoportban lévők problémáinak megbeszélése hozzásegít saját gondolataim bővítéséhez is.

Így kezdődött, hogy ott találtam magam a tanfolyamon. Ismeretlen, egymást méregető nők között. Kellett ez nekem? - tettem fel a kérdést magamban.

 Rövid időn belül teljesen átalakult a légkör. Utólag visszagondolva nem is tudom mikor alakult ki a csoport összetartozás érzése. A tanfolyam vezető gondosan feltett kérdései, őszinte, érdeklődő pillantása, segítőkész odafordulása mindannyiunk felé, átformálta kezdeti bizalmatlanságunkat. Őszintén megnyíltunk, kimondtuk azokat az érzéseinket, melyeket talán eddig még magunkban sem fogalmaztunk meg. Bevallom nem szívesen tárom mások elé belső problémáimat, gondjaimat inkább eltitkolom. „ Nem akarom, hogy sajnáljanak, inkább irigyeljenek”- elvet tartom követendőnek. Legnagyobb csodálkozásomra azt vettem észre, hogy teljesen őszintén kapcsolódok bele a csoportos téma feldolgozásba. Nem akarom szépíteni, kifényezni a véleményem. Vártam a következő órákat, amikor bizalommal együtt vagyunk.

Megbeszéltük a Feng Shui „ rejtelmeit”, lebontva egyéni sorsunkra, általunk alakított környezetünk, lakásunk árulkodó jeleit, melyek pontosan utalnak arra, hol kellene változtatnunk, milyen életterületek kívánnak gyors közbeavatkozást, hogy az életfeladatunk kiteljesedjen. Ráébredtem itt, hogy a Feng Shui nem azt jelenti, hogy a lakást telerakom kínai csecsebecsékkel, hanem körbenézek, milyen felesleges tárgyakkal zsúfolom tele környezetemet, melyek elvonják figyelmemet, megnehezítik a hétköznapjaimat.

Mindenkit bíztatni tudok arra, hogy vegyen részt ilyen tanfolyamon. Bármilyen életkorban felmerülhetnek olyan helyzetek, amit nehezünkre esik megoldani, esetleg úgy érezzük, hogy nincs kiút valamilyen csapdából. Ilyenkor egy hozzáértő, empatikus személy meg tudja adni azt az irányt, ami rávezet az alkalmas helyzet értelmezésével a kibontakozásra. A tanfolyamon nemcsak a jól felkészült vezető, hanem a többi résztvevő által inspirált gondolatok fognak erőteljesen működésbe lépni és értelmes változtatásokkal teljesebbé teszik életünket.

Edit (64 éves)
 
Következő >