Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Henrietta

A Feng Shuival kb 5 évvel ezelőtt egy rádióműsor hallatán ismerkedtem meg.

Elkezdtem átalakítani a lakást a különböző könyveknek, újságcikkeknek megfelelően, jöttek is a pozitív fordulatok, egy darabig..... azután az egész átfordult a visszájára és teljes káosz keletkezett az életünkben.

Ekkor kaptam egy tájékoztató e-mailt Dorottya tanfolyamáról, és tudtam, hogy ez az amit végigakarok csinálni. Nem konkrétan a tanácsadói munka érdekelt, hanem, hogy a saját problémáimra, kérdéseimre kapjak bővebb felvilágosítást.

Hétről-hétre újabb és újabb dolgok kerültek előtérbe, és rájöttem, hogy az eddigi ismereteim nagyon csak hiányosak. 

A legtöbb könyvben nem esik szó többlet-hiány területről, tértisztításról, általában csak a bágua módszert ismertetik, pedig az, mint a saját esetemben is nem hosszú távú. 

Amíg én szombaton az újdonságokkal ismerkedtem, otthon a családom festett, pakolt. Másnap pedig együtt cseréltük meg a hálószobákat, forgattuk át a nappalit, hogy energetikailag kedvező helyre kerüljön az ágyunk. A tárgyakat Dorottya könyvével és a jegyzeteimmel a kezemben helyeztem el. 

Örömmel tölt el, hogy rokonságomban, barátnőimnek tudok javaslatokat adni a lakásukra vonatkozóan. Most már mosolygok rajta, mikor rácsodálkoznak, hogy a Feng Shui nem azonos a kínai csecsebecsékkel. Korábban én is hasonlóan gondolkoztam, de Dorottya tanfolyamán teljesen új megvilágítást kaptam a "kínai térrendezés taná"-ról. Nem elég elhelyezni a tárgyakat, belső változás is szükséges. 

Köszönöm a segítséged, hiányozni fognak a szombati beszélgetések, de hiszem, hogy ezzel nem valami befejeződött, hanem egy új kezdődött el. 

Henrietta (39)
 
< Előző   Következő >