Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Nóri

Körülbelül egy éve döntöttem el, hogy a Feng Shui tudományával komolyabban szeretnék foglalkozni, mert nem tudtam hova tenni egy ajándékba kapott mandalát, és a helykeresés közben egyre inkább úgy éreztem, minden rossz helyen van. Körülbelül pont olyan változtatásokra volt igényem a környezetemben, mint az egész életemben...

Pár könyv és egyéb források olvasását követően láttam, hogy ezt nem lehet “csak úgy” innen-onnan elsajátítani, be is fejeztem az olvasgatást, helyette pedig megfelelő oktatót kerestem. Hónapok teltek el a jelentkezést követően, mialatt folyamatos takarítással készültem a változásra. A tanfolyam során hétről hétre olyan ismeretekkel gazdagodtam, amiket otthon a lehetőségekhez mérten azonnal alkalmaztam, illetve a testvérem otthonát/életét is párhuzamosan alakítottuk.

Például anyám nappalijában Hír, hírnév területen egy komód tetején már évek óta gyűltek különféle dolgok, és szerinte ott rend volt. Segítettem neki tényleg rendet tenni, és előkerült a kupi alatt egy fa krokodil, amit régen nagyon szerettünk, mert kedves emlék köt hozzá és a fontos dolgokat, üzeneteket, pénzt, stb. rendszerint a krokodil alatt hagytuk egymásnak. Egy fontos viszonyítási pont volt régen a krokodil a mindennapokban, most újra ekként funkcionál. 

Egy fiók kitakarítása is hihetetlen nagy előrelépésnek bizonyult a gazdagság területen. Mióta ebben a házban élünk mindig abban a fiókban kerestük először a szükséges eszközöket, pl. csavarhúzót, de sosem találtunk ott semmit, pedig tele volt hasznosnak tűnő kacatokkal. Miután a fiókot is kilomtalanítottuk, elkezdtek gyűlni bele a hasznos dolgok, amiket eddig ott kerestünk és most már meg is találjuk. Talán mindezek hatására anyám több felkérést is kapott a munkájában, amitől korábban tartott, hogy elmaradnak.

A személyes területem megerősítését követően nem csak a családtagjaim kérik ki rendszeresen a véleményemet, hanem a barátaim, ismerőseim is jobban odafigyelnek rám, nem csak feng shuis kérdések vonatkozásában. Eddig sem igazán vettem észre, hogy olyan mintha a falnak beszélnék, viszont most érzem, mi a különbség, mikor tényleg megfogadják és komolyan veszik az észrevételeimet.

Számomra eddig az egészségem megerősödése jelenti a legnagyobb változást, pedig minden szempontból nagyon intenzív és megerőltető időszakom volt. A tanfolyam elején kiderült, hogy rossz helyen alszom, és ezen gyorsan változtattam. Már az is meglepő volt, hogy nem hiányoztam egyetlen alkalommal sem a betegségem miatt a feng shui órákról. Ennyit számított az ágyam átköltöztetése és a család, egészség területen a káros dolgok eltávolítása.

A sógorom kezdetben szkeptikusan viszonyult a változtatásokhoz, de egy ajtóval szemben elhelyezett tükör kapcsán ez megváltozott. Az történt, hogy a náluk így elhelyezett tükörre, mondtam, hogy le kéne szedni, mert nagyon nem szerencsés, erre ő hevesen tiltakozott. Miután egy vendégségből hazaért, azonnal sajátkezűleg szedte le a tükröt, mert a vendégségben ugyanebben az elhelyezésben látta, és a vele járó következményt is, az ismerőse életének  borzalmas alakulását. Mikor kérdeztem mi történt, csak annyit mondott, hogy nem akar arra a sorsra jutni, mint az ismerőse. Azóta pedig a horgászversenyekre is feng shuisan készül és a serlegeket is megfelelő helyen tartja.

A tanfolyamon arra is volt lehetőség, hogy a személyes kérdéseimre, illetve a bizonytalan pontokra részletesen kitérjünk, és a csoporttársak felvetései által is több érdekes és hasznos kérdés is tisztázódott. Mivel korábban nem foglalkoztam részletesen a Feng Shuival, ezért szinte minden információ új volt számomra, de ez nem okozott gondot, sőt, néha előnynek éltem meg.

Dorottyától nem csak a Feng Shui tudományát kaptam a tanfolyamon, hanem egy olyan szemléletet és életmódot is elsajátítottam, ami az életminőségemet érezhetően pozitívan befolyásolja. A lakásunk még nincs kész, de az eddigi látványos változások meggyőzőek az egész család számára és folytatjuk az átalakítást.

Kétségem sincs, hogy életem egyik legjobb döntése volt ennek a tanfolyamnak az elvégzése.

Nóra (29 éves)
 
< Előző   Következő >