Tanácsadás | A Feng Shui | Bemutatkozás | Szeminárium | Tapasztalatok | Rendelés | Fórum
 
 

Energiát adó mandalák

Égi áldás
Isteni védelem

Anyagi bőség
Pénzügyi siker, gyarapodás

Tovább

Online tanácsadás 

Itt a lehetőség arra, ha bármily személyes kérdése van a Feng Shui-val kapcsolatban feltegye.

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó személyesen válaszol .
 
Írja meg kérdését fórumunkba és amint lehetőség van rá részletes, pontos választ kap.
 

 

Saci

Már márciusban jelentkeztem a szeptemberben induló tanfolyamra és szinte egész évben kimondhatatlanul vártam. Mire eljött a nap hogy mehetek, már magam sem tudtam, hogy jó lesz ez Nekem vagy sem. Hozzáteszem, hogy újonnan vett lakásom lassan, de biztosan a feng shui elvek szerint igyekszem berendezni, amiben Dorottya, mint tanácsadó még májusban segített Nekem eligazodni. Azt is elárulom, hogy a Feng Shui Iskolák Titkait kétszer elolvastam még jóval a tanfolyam előtt, szóval tagadnám, ha azt mondanám zsákba macskát indultam venni. Tudtam hova megyek, mégis bizonytalan voltam és szkeptikus.

De mindez megváltozott. 11idegen emberrel voltam 9 héten keresztül minden szombaton és nem fárasztott. Pedig, én még a moziba is képes vagyok bealudni, ha nem jó a film. De Dorottya óráin még ásítani sem jutott eszembe. Tetszett, hogy nem rohantunk és hogy mindenre volt idő.

Sokat írtam az órán és még többet gondolkoztam otthon. Rájöttem, hogy Nekem ez a tanfolyam olyan, mint egy terápia lakberendezésbe burkolva. Mert nem arról szólt mit hova teszek, hanem hogy mit miért teszek oda ahova,......................................... De nem is, ez a tanfolyam még ennél is többről szólt, mert most már úgy érzem, tudom, honnan jövök és azt is hová tartok .......................... és mindezt nyugodtan teszem.

Mindenkinek szeretettel ajánlom.
Saci  (33)

 
< Előző   Következő >